BettingFree spinsSlotsSwish

Betting som genomförs live

Betting som sker live under tiden en match spelas är numera vanligt förekommande. Utbudet av spelformer i livebetting varierar beroende på vilket spelbolag det är. Livebetting handlar om att ha möjlighet att agera i stunden utefter hur matchen utspelar sig.

Livebetting är en av de populäraste funktionerna som finns hos spelbolagen. Termen syftar på spel som görs under tiden en match pågår. Livebetting är precis vad det låter som, du kan lägga ett bet på en match eller tävling som pågår. Det handlar mycket om att ta beslut baserade på vad som händer i stunden och efter hur själva matchen utspelar sig jämför med vanlig betting som handlar om att spela efter det rådande förutsättningarna som finns före en match. Det finns ett stort intresse kring livebetting vilket har gjort att spelbolagen har lagt manken till för att utveckla och maximera tjänsten. Du kan via ett spelbolag få utförlig statistik under tiden som en match pågår vilket kan öka dina chanser att vinna. Det finns även spelbolag som erbjuder livestreaming av själva matchen på deras webbsida. Det är något som har blivit en stor succé.

Många spelbolag erbjuder betting live

Om du har följt en match på plats, via ett spelbolag eller på TV och upplevt att du tror dig veta hur matchen kommer att arta sig, då kan betting live vara ett alternativ att testa. Om du dessutom har goda kunskaper inom sporten kan betting under tiden matchen fortgår vara din grej. Du kan verkligen dra nytta av ditt kunnande. Överhängande delen av alla spelbolag hanterar odds som sker live manuellt vilket innebär att deras syn inte alltid är i enlighet med vad du tror kommer att hända i matchen eller tävlingen. En del spelbolag är dock bättre än vad andra är.

Kombination- eller singelspel

När du spelar livebetting kan du spela singelspel eller kombinationsspel. Ett singelspel innebär att du lägger ett bet. Det odds som du får i singelspelet multipliceras med insatsen som du väljer att spela för. Den totala summan bli den potentiella vinsten. I sporter där det händer mycket och spelet snabbt kan förändras är det svårare att ha koll på mer än en mach åt gången. Men om du vill höja oddsen eller ha fler matcher att spela på är kombinationsspel ett alternativ på betting utan svensk licens. Kombinationsspel är när du kombinerar flera livespel med varandra och då multipliceras oddsen i varje match med varandra och den totala summan är det du har möjlighet att vinna.

Kunskap ökar vinstchanserna

Det finns massor med olika sporter att livebetta på i dagsläget. Att ha kunskap om sporten är som i vanlig betting en viktig aspekt för att öka chanserna att vinna. Att köra betting live på sporter som du följer regelbundet är en bra idé. Då har du god insikt i hur matcherna brukar spelas vilket är en fördel. Om du vill testa på betting som sker live ska du först leta efter ett spelbolag som är bra på just livebetting. Hitta sedan en match som du vill spela på. Att spela fungerar precis likadant som när du spelar innan en match. Men tänkt på att vara snabb när du bettar om du vill ha ett specifikt odds. Håll även koll på din cash out under hela spelet. Livebetting är ett perfekt sätt att öka spänningen lite extra. En annan fördel är att du kan utnyttja spelformer som inte är tillgängliga innan matchen börjar.